Toekomst

Er was een tijd dat zeecontainer huizen werden gezien als niets meer dan een nieuw, onnodig idee. Hoewel steeds meer mensen de voordelen van zo’n gerecycled zeecontainer huis gingen inzien, waren er nog genoeg mensen die zo’n huis maar lelijk en vies vonden.

Maar dankzij de inzet van creatieve architecten en ontwerpers, zijn de zeecontainer woningen er steeds aantrekkelijker uit gaan zien. Mede dankzij deze getalenteerde mensen zijn container woningen een echte trend geworden. Wat ooit een bizarre gedachte was, is nu werkelijkheid en een ultieme droom voor velen geworden.

Deze stalen zeecontainers zijn volledig vervaardigd in fabrieken die voldoen aan strenge kwaliteitseisen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid of de kwaliteit.

 

Het enige wat je hoeft te doen is een stuk grond te kopen, en natuurlijk geld hebben om de container in te richten. Ten slotte komt het ontwerpproces. Waar zit je precies aan te denken? Wil je dat de container omgetoverd wordt tot woonruimte of kantoor? Of misschien heb je wel een nieuw, creatief plan klaarliggen om je container vorm te geven? Om je alvast te inspireren hebben we de beste containerwoningen voor je op een rijtje gezet op onze HOME page. Wij zouden het in ieder geval leuk vinden om onze expertise op dit vakgebied in de nabije toekomst ook te kunnen gebruiken voor het bouwen van jou droomhuis.